Tuesday, October 19, 2010

Mari Menari


Mari Menari @ Astro Ria
Setiap Sabtu jam 9 malam

Korang dh tengok ke citer ni?
nape ek rasa mcm tk excited sgt mcm sehati berdansa
adakah sebab peserta2 bukan dr kalangan artis?
atau sbb pengacara nya ? (awal shaari dan lisa surihani)
atau sbb juri2 nya? (Erra Fazira, Zulhuzaimy, Lisdawati dan Ferhad)

dulu masa sehati berdansa,
aku penah cakap kt en hubby "nape la diorang tk amik peserta yg bukan artis..kalo tk, leh kite masuk kan bang kan? " hehehe
kan best kalo peserta2 dan juri2 tu macam dalam program
"so you think you can dance?"
program tu mmg no 1 la di hatiku..i like~

7 comments:

eT said...

kite ngah bayangkan bai pakai baju kembang2 tu joget2 atas pentas..muahaha...

syusye said...

so you think u can dance mmg super beb..sura mmg tgk..tp sjak2 astro kat umah wat hal..lame x tgk..syik tgk tv3 je..he he he..chinta...

miezaniera said...

et : huhuhu..jgn..jgn dibayangkan..

sura : superb kan..bila la Malaysia nk ada rancangan yg superb mcm tuh..

syariza09 said...

may sbb minggu pertama kot..dorang pn kekok jer

army4war said...

time akak joget.... qasrina buat ape ek?? hahaha

iera said...

hhahaha..time kak bai joget mesti qasrina tercengang n ckp..'akut..akut..'sbb...?????
ekekee~~~

miezaniera said...

syariza : ooo maybe juga tu..hope program ni akan jumpa apa yg dicari hehe

mira : dia joger sekali la huhuhu

iera : mana ada dia takut..dia suke la hehe

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal