Wednesday, October 27, 2010

No more Buffered Earnings

Akhirnya saat yg mengerikan ini telah tiba
Saat ku login ke Nuffnang account
Lantas pantas jemariku menclick ke earning logo
Hati gembira pabila melihat wang kecil bertambah
Tetapi tetiba rase mcm lain je...

Rupa2nya...
Buffered Earning yg ke 14 juga telah meninggalkan sweetmama
adoi..doi..doi..doi...keciwa melanda jiwa...
agak2 pasni leh dpt lagi ke BE yg lain pulak?
mcmana caranya utk nk dptkan BE lagi?

buah cempedak di luar pagar
amibil galah tlg jolokkan
sy budak baru belajar
kalo salah tolong tnjukkan

hehehe...baru je aku nk merasa dpt check yg pertama dr nuffnang
(walaupun org lain dh dpt byk kali kan..aak)
aku rase kalo BE tu stay lagi seminggu, Insyaallah aku leh check out mmgu depan
tp tkpelah...mungkin belum rezeki aku kan...

anywy mggu ni tkmo sedih2
mood happy hour lagi..muahahaha


lariksssssssssssssssss.....

7 comments:

army4war said...

arghh!!! apa kes gambar gojes tu ada kat situ?? patut la instict kuat nak masuk blog akak pepagi cetss!!

k.mus said...

model berbayar ke tu =P

e.l.i.s.s.m.i.e said...

rahsia, biarlah rahsia :p hahaha.
aku pun tak tahu maa..tapi be tu dia bagi kat orang yang rajin tulis belog dan ramai orang baca kot..agaknyalah :p

miezaniera said...

mira : hahaha..sekali sekala pe salahnye kan hehehe

k.mus : foc je tu hehe

eliss : ooo mcm tu ek..thanks..nnti aku korek lagi rahsia ko yg rahsia tu hehehe

eT said...

hehe..huhu...kite jarang2 tgk BE tuh...:p

Sricahaya said...

gambar selingan yer.. :)

miezaniera said...

et : oo ye ke..kite tgk seminggu sekali je pun..every monday hehe

sricahaya : a`a..gmbr selingan hehehe

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal