Wednesday, February 23, 2011

Alien sesat di tingkat 5 PSMB?

di suatu petang
ketika tunggu lif untuk turun ke parking
kami dikejutkan dengan 2 ekor alien
yg terpacak di depan lif
katanya mereka tersesat
dan ingin pulang ke planet mereka
dan pintu utk mereka pulang ada di dalam lif tersebut
sambil menunggu lif yang kadang2 berhenti kadang2 tak tu
sempatlah kami mengambil gmbr mereka
.
.
.
.
.
.
.
anak allien

mak allien (pandai buat peace)



perasan tak?
kepala mereka sama (anak beranak la kata kan)
dan alien ni muslimah sbb berbaju kurung
sungguh ayu mereka kan...hehehe

7 comments:

army4war said...

2 alient senget kakakaka

iera said...

hahahaha..sape ni kak bai?

roszz said...

lawaks...hahaha

wANieYZ said...

sape ni anak beranak alien? bapak alien xde ker?? hahahaha

eT said...

pesal baju alien tu cam sama jek...
alien ada uniform eh??

miezaniera said...

mira : ko pn senget gak hahaha

iera : alien la..sape lagi keke

ros : lawak kan alien tu huhuhu

wani : bapak alien tgh tmpah tiket nk balik.

et : macam sama tapi tk serupa..lain2 gen tu hehehe

Aidanisme said...

alien pakai tag staff tu.. takot oooo

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal