Friday, February 25, 2011

Crystal HeartBeat dah sampai


ni la dia crystal photo
yg aku order dari heartbeat
ecelly dh lama sampai tapi lupe lak nk story
sgt comel Qasrina di dalam crystal tu hehehe

ada macam2 design lagi kalo korang nak
antaranya macam kt bawah ni..
tapi harga nya berbeza mengikut bentuk dan size

ni yg aku order price dia rm29 je..murah kan?

Crystal - Love Screen

Crystal - Love Screen

Crystal - Love Screen

dan baaaaaaanyak lagi..
nk tengok? click la banner kt bawah ni ek..tq tq


5 comments:

EiJa ZaQuaN said...

mmg cantik..n comel

klik sekali HB kat sini :)

Mama Zharfan said...

sgt comel!! me dh click ur HB!

eT said...

xnmpk sgt la gambar qasrina tuh...ke bai mmg amik gambar bg xnmpk...huhu

Myra Jay said...

Cantikkan barang heartbeat nie.. MJ pun ada oder gak crystal, kalau sudi jengah link nie

http://normj1001.blogspot.com/2011/02/barang-heartbeatku-dah-sampai.html

Dah klik HB :)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

As salam, cantik ler..tapi saya tak try lagi order kat sini. BSB dah klik2 gak

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal