Thursday, February 24, 2011

Selamat Hari Jadi Sayang


Sebenarnya semalam 23 Feb 2011
merupakan birthday orang yang paling aku sayang
Happy besday to you my love
semoga dimurahkan rezeki dan tabah menghadapi liku2 hidup
dan semoga diberkati Allah di dunia dan Akhirat
dan semoga kasih sayang kita berkekalan ke akhir hayat...

birthday papa celebration 2009
bukit raja, klang

birthday papa celebration 2010
kolej anggerik, shah alam

Sejak bergelar isteri kepada en Shahrul Amin ini
rasenya tk pernah lagi aku miss celebrate besday dia
walaupun hanya kami bertiga
tapi yang penting besday boy happy dan sayang sama kami ;D

Dan semalam pun kami potong kek kat rumah je
masih lagi meraikannya bertiga (bile nk tmbh ahli ni?hehe)
dan macam biasa gmbr tk transfer lagi
Insyaallah malam nanti aku transfer ek

Dan lagi........
yang paling aku happy sebab..
semalam we ols kuar dating
lamanya tk dating berdua tau
pegi tgk wayang kt jusco hahaha
cite 'the mechanic'
(dia dh pesan awal2 tkmo cite cintancintun)
pas tgk wayang hubby teringin nk makan aiskrim pulak
then beli 1 share 2 orang..so sweet (sambil merah2 pipi ni)
then kol 5 terus p amik Qasrina kt umah pengasuh dia
for me, kenangan itu sangat lah manis
and thanks sayang coz sudi share ur special day with me ;p
i love u
i love u
i love u
and also thanks to my boss coz bg me half day semalam muahaha

6 comments:

EiJa ZaQuaN said...

wah mmg bahagia bila sesekali dpt celebrate bedua jerk dgn yg tersyg kan..

eT said...

kasi cuti 1 hari la p dating...lg best kan3...

~izan~ said...

takpe,tak lama lagi berempat la tu hehe

miezaniera said...

eija : sgt bahagia ;D hehehe

et : 1 hari lama sangat..tk tau nk p mana..dh la belum gaji hehehe

izan : Insyaallah..Aminn..

syusye said...

soooooooooooooooo sweet.....

miezaniera said...

sura : hehe pnjgnye sooo..

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal