Wednesday, February 9, 2011

si comot

masih lagi kisah di masa cuti CNY
petang ahad kami ke kantin sekolah
tujuan saje la nk p sembang2 ngn mak abah
sbb esoknye dh nk balik shah alam
mcm biasa tokwan akan jadi pelayan setia Qasrina
ptg tu sahaja Qasrina boleh habiskan 2 jenis aiskrim
tokwan..tokwan..tu belum yg mama dan papa makan lagi
hehehe mulut je cakap
"ish..tk payah la abah..byk dh makan"
tp last2 amik gak aiskrim yg tokwan dah kuarkan tu
kalo tak kang cair pulak kalo tk makan kan kan kekeke

Qasrina dan aiskrim

si tembam yg comot ;p

ni mama si comot ;D
1st time nk try pakai tudung mcm org dok pakai skrg ni
ok ke?
ok ke tak aku dah ada 2 lai tudung mcm ni
hehehe ;D

5 comments:

eT said...

HEHE...Mmg comot si bambam tuh...
tang udung tu belasah je la bai...
janji up to date..ngeh3...

bun_nee said...

haha qistina mam aiskrim penuh nikmat tu

EiJa ZaQuaN said...

wah suka makan aiskrim ye..
sama la mcm my son skrg ni pantang nmpk aiskrim..msti nak..

tang tudung tu..okey jerk..tgk..:)

deqlis said...

aunt lis pun suka ais krimmmm

hehe,,

deqlis dtg klik HB tuk hari ni:-)

ok tudung tu..cantik jer nampak:-)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam,pasal tudung tue ok jer nampak.Cute sangat bila tengok aksi qistina makan aiskrim.

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal