Tuesday, February 15, 2011

Kasut Futsal kot

alkisahnye time aku berkawad ari tu
rupanya kasut aku tu dah reput menanti hancur
(ade ke peribahasa ni?kekeke)
pasal lama sgt dh tak pakai
aku pn tk ingt bile last aku pakai kasut tu ;p
tp sbb dah tkde pilihan, pakai jugak la kan
esoknye ku khabarkan perihal kasut itu kepada en suami
dgn nada yg agak manja ;p
lagipn tk lama lagi aku nk main futsal pulak
jadi tkkan nk pakai kasut reput tu lagi kan
malu la i..hehehe
dan hasilnye...


sibuk je dia nak pakai hehehe


rembat kt kedai al-ikhsan dalam plaza alam sntral tu
model baru kata budak kedai tu
so dia tk bagi less ;(
nnti mak dia marah kot..hehe


nota nike : thanks syg belikan kasut sukan yg baru...
mesti menang punye main pakai kasut ni ;D
doakan kami yg tk pernah main ni yer ;D

4 comments:

eT said...

haa...ko jgn bai..nnti mak dia marah kalo mintak kurang...huhu

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam, wow best nyer dpt main futsal...BSB dah lama stop futsal.

miezaniera said...

et : hehe tu pasal la dia tk bg kurang.mak dia dh tggu ngn rotan kt umah hehe

bsb : tak tau la best ke tak...tk penah main seumur hidup huhuhu

aizuemi said...
This comment has been removed by the author.

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal