Tuesday, January 18, 2011

akal kat kepala lutut?

marahnye aku pada manusia yg tk berakal
ataupun ada akal tp letak kt kepala lutut
dah tau tu laluan orang nk turun
jangan lah p parking kete kt situ
tk pasal2 abis sport rim aku calar
tk pasal2 aku kene bebel ngn laki aku
eeeeeeeeeeeeeeee geramnye....

tolonglah jgn buat sesuatu yg menyusahkan orang lain
trutamanya kaum perempuan macam aku ni
yang spesis tk pandai nak bajet lepas ke tak lepas
kalo la aku ni polis
dh lama aku saman atas kesalahan mengganggu kenderaan lain
kalo parking dh penuh tu, p la cari parking tmpt lain
jgn ikut suka hati jer tau tak!!!

Dato Sahul, tolonglah buat palang kt parking brtingkat tu
tolong..tolong...tolong...


12 comments:

syusye said...

ha ha ha...2 la psal..smlm sura balik 2run dari paking btingkat dia letak kete kat coner..pergh menyirap jgak r darah..nsib baek kete kcil tp tpkir kete pnjang msti xlepas..sbb sura pow kena reverse balik...rse nk turun g calit je kete dia..da 2 dia x syg kete letak bsepah2..

Maryam Fatanah said...

aduh,,kak bai..ape cer ni??? sabor ye kak bai...jom kita ngadu kat dato sahol ramai2

mamasue said...

mmg hangin klu keter kite jahanam sebab orang lain...!ko pi FB dato sahol,suh dia jadi follower blog ko...=)

psst: mamasue tag bai utk join kontest ye...hadiah kalau menang blh bg kt bambam

azieda razak said...

semalam parking bertingkat tu mmg penuh... pastu kat corner suma ada kete park.. gila pe...

eT said...

haha...
nissan yer??
kite tgk ada kete yg sagat2 dinding nk elak kete tuh...
nasib kete ai kecik..:p

lydzar said...

parking bertingkat tu mmg agak ngeri kan. space very the kecik..mmg mencabar iman gak la kalau hari2 nk kena lalui semua tu

aizuemi said...

da ade org komen kat FB dato. and dato pun da reply

e.l.i.s.s.m.i.e said...

moga datuk VC mendengar luahan hatikita semua :p

miezaniera said...

sura : betui3..rasa nk sepak terajang kete dia bg trcampak kt bwh..puas hati..

m : dh ada org tlg adukan kt dato..akak pn tk tgk lagi apa dato komen hehehe

mamasue : sih dia folow blog sy? hahaha tk pasal2 kang dia potong gaji sbb tau staff dia asyik berblogging je kekeke

miezaniera said...

azie : mmg giler..org gile pn tk park kt corner2 tuh...

et : tu la..nmpk kesan2 kete sagat kt situ..mengerikan je..

lydzar : bukan iman je, kesabaran dan kesantunan semua trcabae..adeh.

miezaniera said...

zue : ye ke..bagus2..apala yg dato reply..good news or bad news huhuhu

elis : tu la..tanpa kita,tutup la uitm ni kan muahahaha

Aidanisme said...

klu aku, aku ambik duit 20sen, buat mural kat kereta die.. hahahahahaha

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal