Thursday, January 13, 2011

Service telinga di DEMC..



Alhamdulillah..akhirnya aku berjaya dapatkan pendengaran aku balik
yehaaa...happy. bahagia..mcm2 rasa..rasa nk lompat2 dlm bilik doctor tuh
ikutkan appoiment aku pukul 11.30 pagi
tapi..
seawal jam 10 pagi aku dh smpi kt DEMC,shah alam
then tggu tk smpi 15 minit, doc dah panggil
bla..bla..bla...doctor pn mula proses telinga aku
then dia tunjuk la wax yg dh keras yg menyebabkan aku sakit telinga
dan tk dengar sbb wax tu dh lindung gegendang telinga aku
sakit skit je pun..mcm kene gigit semut je
TAK SAMA langsung mcm sakit gigi ok!
then doc tu pn check lagi sebelah kot2 la ada gak kan
check2 ade skit je..so dia just cuci2 skit je la
tk smpi 15 minit pn aku kt dlm bilik doc tu, dh setel
tetiba dgr suara sndiri mcm kuat je hehehe
sesapa yg rasa2 telinga dia dh lama tk service
or tk pernah service
mmg aku rekomen kan dr razak ni
pakar ent kt demc tu
tapi..
ne buat appoiment dulu sebelum pegi

ni info pasal DEMC;

tel : 03551501888
DEMC SPECIALIST HOSPITAL SHAH ALAM JALAN IKHITISAS, SEKSYEN 14 40000 SHAH ALAM, SELANGOR
www.demc.com.my

thanks doc...thanks Allah for give me the chance to hear again..

note telinga : gigi dh service, telinga pn dh service..pasni nk service apa pulak ek? hehehe


3 comments:

Shifa said...

DEMC mmg best! berapa charge kena?

HaiRe said...

bai... ni mesti sebab speaker ko tu kuat sgt daa... tuan rumah kena dulu...

harap jiran jiran tak kena laa...haa ha haa

:)

miezaniera said...

Shifa : yup setuju..cas sume sekali rm136 ;)

haire : ha ha ha..pasni ko pulak kene

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal