Sunday, January 9, 2011

New Year yg happy


hehehe akhirnye kolej anggerik berjaya dpt pengetua sendiri
tahniah dan syabas kepada semua warga kolej anggerik
semoga dgn kehadiran pengetua baru yang cantik manis ini
akan menaikkan lagi kegemilangan di kolej anggerik ni
personally aku suka cara dia bercakap..tk boring..tk mengantuk
nampak macam sporting..dan yg paling aku suke
dia suke MELANCONG!!! hahaha (macam la dia nk ajak aku sekali kan.)
aku tumpang gmbira la sbb dah dia suke mestila dia akan bykkn program
melancong2 ni kan
walaupn aku tk dpt ikut, at least pelajar2 kt kolej ni merasa la p luar negara
kenangan tu kan lebih indah...

dannnnnnn
yang lebih ku suka...dan brsyukur
someone yg kitorang(me and ols penghuni kolej) sgt2 tk suke
akan dikeluarkan dari kolej kami
yaaaaaaaahooooooo...
rase lega sgt..puas hati aku
tp bulan 7 ni contract aku sbgi rs dh tamat
kalo smpi tarikh tu tk dpt tukar perak gak
dptkah aku sambung contract ni?
sgt2 risau..tkmo pk la...
gud nite..


2 comments:

Maryam Fatanah said...

m tau sape yg akk maksudkan..m pon mmg menunggu dy keluar

miezaniera said...

tu la..tau tkpe hehe

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal