Sunday, January 30, 2011

sebelum dan selepas blogwalking



setelah agak lama aku tak melakukan aktiviti blogwalking
akhirnye semalam aku telah memulakannye kembali
dan nak tahu apa bezanya?
of course lah lebih ramai pengunjung yg melawat ke blog aku
mmg terasa kelainan dari sebelum ni
yg mana bila udapte baru org datang
itupun kalo tajuk menarik
tapi bila blogwalking, org akan sntiasa dtg walaupn tkde update
sebab nak bls kunjungan kita, ataupn minta knjungan nye di balas
begitu la adat kite berblogwalking
masing2 tahu macamana nak buat bile
ade org tinggalkan jejak di shoutbox or comment
dan lagi seronok bile jejak mereka bukan sekadar link yg ditinggalkan
tetapi juga rm utk tabung nuffnang dan tabung hearbeart kite
ok lah..nk smbung bw lagi..sesapa yg mahu blognye dikunjungi
plis leave ur url blog kt sini ek or kt shoutbox pink kt tepi tu
Insyaallah me akan sampai ke blog anda..tunggu..


mood : baru balik dari PAS, jalan2 makan angin hehe
arini hujan sepanjang hari..sejuk jer...


5 comments:

sayahappyslalu said...

baru ni tau fasal heart beat. mcm nuffnang juga ye?

~izan~ said...

uishh,lama dah tak gie PAS..huhu...klik2 HB =D

eT said...

kene tunjuk bukti nih...hehe
mana graf? :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

datang klik2 kat sini plak, tomey anak dara ni pinky2 lagik

nadia ar-rumaisha said...

saye kalo tak blogwalking memang blog akan kurang pengunjung, dengan erti kata laen akan sunyi...

and yg best ttg blogwalking,
saye dpt bace cerita2 dari blogger laen and blaja dari pengalaman mereka

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal