Tuesday, January 4, 2011

mampukah Vanida Imran



Siapa tk kenal pelakon Vanida Imran..
Scr peribadi mmg aku suke tengok dia kt tv..
maybe sbb dia cantik dan suara pun sedap bile bercakap.

dan baru2 ini sume org tau dia jadi host utk anugerh berprestij ABP2010
bersama Awal Ashaari...
Awal tu mmg sume org tk heran la kan sbb leh di katakan
sume program muka dia je jd host skrg ni..femes u..
tk nmpk pun gugup mcm lisa surihani dlm mari menari
means dia mmg bersedia dan sgt yakin dgn apa yg dia buat
i like~~
dan sekarang thn 2011..dia ada kerjaya baru
iaitu pengacara NONA tv3
menggantikan Maya Karin..hehehe
tk sbr nk tgk dia dlm Nona tapi tu la selalu hari ahad tkdak kt umah
cane nk tengok...
apapun semoga Vee terus maju dlm kerjaya dan familynya

sumber

mampukah Vanida Imran menaikkan semula rating program Nona?
sama2 kita nantikan...

3 comments:

syusye said...

mcm x best sgt la vanida jdi pengacara mcm nmpak sgt dia bce skrip..tp dia mmg cntik..suka dia sgt

wANieYZ said...

pernah tgk dia mengacara nona..best..xmacam maya karin cm slow jer..vee cm ceria sket..hehehe

lydzar said...

dia dh start mengacarakan Nona ke? rasa2 mcm lagi best kot dari Maya Karin tu

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal