Saturday, January 29, 2011

Calendar meja comel untuk ditempah


Calling...calling...
selepas mendapat respon yg agak baik dr kawan2 semua
aku bercadang ingin membuka tawaran kepada kwn2 blogger di sana
barang siapa berminat untuk dapatkan calendar meja yang comel mcm aku punya ni


boleh la tempah kat ai ;p

ada 3 design yang boleh dipilih

design no 1 : perlukan 1 gambar sahaja (calendar gantung)

No 1
price : RM 20


design no 2 : perlukan 6 keping gambar sahaja

No 2
price : RM 30


design no 3 : perlukan 6 keping gambar sahaja

No 3
price : RM 20

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


(1 gambar utk 2 bulan, so 6 * 2 = 12 bulan)

sape yg berminat, just emailkan gambar2 yg korang nak letak kat calendar tuh
kepada mieza.niera@gmail.com
dan sertakan design yg dipilih,nama,no tel.
no akaun akan diberi melalui email.


postage : poslaju
RM7 (Semenanjung Malaysia)
RM10 (Sabah & Sarawak



Percuma :
free postage untuk pelanggan pertama!


10 comments:

d.O.n.A.t said...

bestnya.. tapi nak tny la.. kalau untuk kalendar no.1 tu saya design gambar pastu bg gbr tu boleh ke?

besar gbr nak berapa pixel dan size fail berapa?

lydzar said...

menarik!!

miezaniera said...

donat : boleh je..buat je size gmbr normal 1024*728pix. size lebih kurang 637kb. tq..

lydzar : apalagi, jom la dapatkannye skrg hehe

Zur@ZaRi said...

menarik nyer wat cenggini kan...
berminat la plak=))

miezaniera said...

zurazari : menarik kan..leh abadikan kenangan kt calendar tu hehehe

Sarah Syazwani said...

mcm tau je buat kt mane..hehe

d.O.n.A.t said...

ok. tq. nanti saya dh siap saya emelkan. order ni takde tarikh luput kan?

miezaniera said...

sarah : hehe dh bgtau tmptnye kt entry lepas..cuma nk tlg sape2 yg jauh dan tkde masa je nk ke tmpt tuh hehehe

donat : ok ur welcome..be the first and akan dpt free postage..hehe yup so fa tkde tarikh luput lagi hehe

Anonymous said...

cepat2....

Nor moscow said...

hebat2!

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal