Wednesday, January 26, 2011

Cameron Highlands wait for me


Rase2 macam nk bawak my big family bercuti ke
cameron highland cuti raya cina nnti
tapi......
rase2 sempat lagi tk nk book
sape pernah pergi sana?
tau tak mana apartments yg bajet
tkmo la mahal2 sgt
asalkan dpt tido dan ada kettle air panas jadi la
kalo kawan2 ada info, tlg inform saya ekkk

dolu2 pernah pergi tapi dok kt equtorial hotel
tu pun sbb dpt baucher Affin bank
tp skrg dh tkde ek baucher2 nih
kalo tk, senang skit hidup kan hehehe

gmbr kenangan di cameron highlands


6 comments:

Aidanisme said...

ala.. aida ade je, tp bulan 2 dia dah full book..

k.mus said...

akak pun ade.. tp tu la last2 minit ni bukan dah full book ke

Mama Zharfan said...

me selalu gak pegi CH ni, tp kalau time peak season like piblis holiday or school holiday, hotel biasanya fully booked..even kalau ada pun, tinggal bilik yg mahal2 ajer...kalau bajet hotel, me pernah dok iris hotel, less than RM100 pernite, me pegi masa skool holiday last few years :)

nak mintak tlg vote kalau sudi. tq in advance yer
tlg vote utk MZ!

miezaniera said...

aida : hmm dh agak dah..

miezaniera said...

k.mus : tu la,ramai org ckp dh full..tkpelah..cari tmpt lain lah hehe

miezaniera said...

mama zharfan : betui tu, kalo ada pn tggl yg mahal2 jer..anywy thanks for the info..lenkali maybe leh try check kt iris hotel tu hehe

Insyaallah nnti sy vote ;D

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal