Monday, January 24, 2011

Keywords terhangat

ni la dia keywords terhangat di blog aku ye
bukan di pasaran hehehe

click utk tumbesaran rajah


buah cempedak di luar pagar
sungguh tak ku sangka ini yg terpapar...


adakah aku baru tau
ataupun aku mmg tak tau
kalo buat cite psl artis leh dpt hits tinggi
terkejut bile tgk keywords kt akaun nuffnang aku (tah bile la leh cash out)
sume tajuk pasal fasha pakai bikini tu...
tk penah2 aku dpt hits utk 1 entry tu smpi beratus2 (ribu2 dlm mimpi pun tak ;p)
pasni nk try lagi lah hehehe
tu je nk cite...daaa..



6 comments:

eT said...

Huh..panas blog ni ari nih..
Byk update ari nih.hehe.
Org xsuka fasha sandha,tp dok search pasal dia kn.huhu

iera said...

betul tu..hari ni cite pasal fasha dah putus dgn jejai lak..lagi kecoh..hahaha

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam, apa aje cite pasal fasha memang org suka kan?

miezaniera said...

et : betui betui betui...

miezaniera said...

iera : a`a..ada bc gak walaupn tk suke tp tetap nk tau..hehe

miezaniera said...

bsb : itu la lumrahnya kan..lagi kite tk suke,lg kite nk tau pasal dia hehe

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal