Saturday, January 29, 2011

heartbeart crystal..kau ada?


pagi2 sabtu entah apa mimpi aku semalam
bukak laptop terus masuk http://heartbeat.my/
pastu terus ter'order' crystal yg comel nih hehehe

rm29 aje..

ni la gmbr yg akan disumbatkan di dlm crystal tu..

tk sabarnye nk tggu crystal ni siap
tunggu yer...

korang dh join ke jadi affiliate utk
http://heartbeat.my/
kalo belum, sila click banner kt bwh ni ekh



terima kasih kepada yg sudi click banner saya
just inform me and i will click ur banner too...;p

13 comments:

eT said...

Bai dah order ker?kite ada voucher kalo bai nk.xguna kot wat masa terdekat nih.huhu.nk bg kt org kalo org nk.

~izan~ said...

menarik..ni berapa besar ek size dia...bp lama bley dpt ek? dah masuk kat situ,tp tak baca2 pun semua hehehe..

*klik kt hb utk qasrina hehe*

hadina said...

teringin gak nak order tp belum jumpe gmbr sesuai...
(dah klik ur HB) :)

Farihan said...

anda telah ditag

http://farihanmohamad.blogspot.com/2011/01/giveaway-contest-11-whats-your-colour.html

miezaniera said...

et : dah order guna baucher yg dia bagi..8%..maybe rezeki org lain kot..tkpun buat je cintest lagi utk bg kt pemenang hehe

miezaniera said...

izan : tk smpi 24hours dia dh antar draft,after approve draft tu, it take 3 - 5 working days to deliver

Dimension: Size: 5cm (width) 3 5cm (height)

ada macam2 size dan bentuk lagi..leh tgk kt sini

http://heartbeat.my/crystals/crystal-gifts.asp

miezaniera said...

hadina : cepat2 cari gambar smntara ade promotion hehehe..thanks click my hb..

miezaniera said...

farihan : tag? baik...

Zur@ZaRi said...

awak yer ker???

baru la sy tau saper yg refer my HB.. neway tq dear... da 2 kali da klik ur HB... kalo rajin nnt klik zura nyer tetiap hari eh... hik hik hik... melampau kan... zura suker klik2 org nyer hb nie...
mmg nak gak membeli.. tp tunggu gaji jap=))

nazirulhazwan~ said...

fuyyo, promeot HB tu;p

miezaniera said...

zurazari : iyer!!! nape,tk percaya? hehe Insyaallah..sama2la kite tukar2 click yer kekeke tkpe2..mai beli calendar sy dulu hihihi

nazirulhazwan : fuyoo..apa salahnye..jgn lupa dtg lagi ye hehe

Nor moscow said...

moscow ni mmg terkenal ngan barangan kristal..tapi ..saya pulak tak minat kristal pulak..hehe..
neway..geram nak cubit Qasrina tu! tomeiii!!

miezaniera said...

nor moscow : wah ye ke..leh la bw balik ole2 kristal utk Qasrina hehe thanks sudi dtg blog saya..

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal